Home / Rheden-Regiobode / Repair Café Dieren

Repair Café Dieren

DIEREN – Donderdag 27 augustus is het Repair Café in Dieren open van 19.00 tot 21.00 uur. In de Oase kan iedereen terecht voor de reparaties van huishoudelijke apparaten, fiets, rollator of kleding. Na 20.45 uur worden er geen nieuwe reparaties meer aangenomen. Bij binnenkomst dient men de handen te desinfecteren. Reparaties zijn kosteloos, maar een kleine vrijwillige bijdrage is altijd welkom, want het Repair Café Dieren draait zonder subsidie.

info@repaircafedieren.nl

Lees ook

Schatgraven naar afgedankte apparaten

DIEREN – BSO KSH De Boomgaard uit Dieren doet mee met de jaarlijkse inzamelactie voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.