Home / Nieuws / Raadsleden bezoeken het Soerense Broek

Raadsleden bezoeken het Soerense Broek

SPANKEREN – Vrijdagmiddag 28 augustus hebben raadsleden van de VVD, PvdA en GPR Burgerbelangen uit de gemeente Rheden op de fiets een bezoek gebracht aan het Soerense Broek, een natuurreservaat in Spankeren. Zij deden dit naar aanleiding van een uitnodiging van de omwonenden, Belangenvereniging Spankeren, Landgoed De Bockhorst en Landgoed De Geldersche toren. Zij roepen de beleidsmakers en politiek in de gemeente Rheden op om dit stuk natuur en omwonenden te beschermen. Vanwege het grote belang van dit onderwerp voor Dieren Noord Oost was er ook een lid van het Wijkplatform Dieren Noordoost aanwezig. Komende woensdagavond 2 september is er nogmaals een fietstocht voor de raadsleden die op vrijdag niet konden aansluiten.

Lees ook

Opbrengst collecte nierstichting

DE STEEG – Van 13 tot en met 20 september vond in De Steeg de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.