Home / Doesburg-Regiobode / Orgelconcert in Martinikerk

Orgelconcert in Martinikerk

DOESBURG – Op donderdag 27 augustus om 20.00 uur houdt StiDoMu een orgelconcert in de Martinikerk in Doesburg.
Cantor-organist van de Martinikerk Wilbert Berendsen bespeelt dan de drie orgels die de kerk rijk is. Op het programma staan onder meer werken van César Aug. Franck (Final), Johann Sebastian Bach en Georg Philipp Telemann. Allemaal orgelgiganten van formaat.
Kaarten zijn alleen te bestellen via www.stidomu.nl. De kosten bedragen 12 euro per stuk en voor donateurs 10 euro. In verband met corona-maatregelen is de kerk ingericht voor 70 bezoekers die op 1,5 meter afstand en volgens protocol veilig kunnen genieten van de muziek en de prachtige Martinikerk. Het concert duurt ongeveer een uur.

Lees ook

Ik vind: Ons Doesburg, geen Doosburg en geen Smeerburg

Ik worstelde me de afgelopen weken door bedrijfsplannen, zienswijzen, bezwaarschriften en andere publieke uitingen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.