Home / Brummen-Regiobode / Ophalen oud papier Loenen

Ophalen oud papier Loenen

LOENEN – Zaterdag 1 augustus gaan de vrijwilligers van muziekvereniging OLTO weer op pad om oud papier op te halen in Loenen. Dit keer is het de beurt aan de volgende wijk: Eerbeekseweg, Hameinde, Hoenderrikken, Boerboom, Hamakker, Bergakkerweg, Imbosweg, Dalenk, de Laak, de Steek, Burggraaf, Koedijk, Broeksweg tot Kanaal-Zuid. Aanwonenden worden verzocht het papier zaterdagmorgen voor 8.00 uur klaar te zetten. OLTO vraagt nadrukkelijk geen melk- en sappakken bij het oud papier te doen. Deze kunnen met het plastic in de rode container.

Lees ook

Eerbeekse kermis in september

EERBEEK – Oranjevereniging Eerbeek heeft goed nieuws. Van 9 tot en met 12 september wordt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.