Home / Rheden-Regiobode / Open dag Boulevard Magenta

Open dag Boulevard Magenta

LAAG-SOEREN – Boulevard Magenta, School voor Ambacht & Kunst in Laag-Soeren, houdt vrijdag 7 augustus een open dag. Bezoekers krijgen een indruk van de schilderschool en het aanbod aan schilderlessen. De open dag begint om 14.00 uur. Na een rondleiding is er mogelijkheid tot een persoonlijk gesprek met Marjan Smit. Wie dit wil, kan een e-mail sturen naar marjan@boulevardmagenta.nl. Aanmelden voor de open dag mag, maar hoeft niet. Wie telefonisch wil overleggen over de mogelijkheden van de schilderschool, kan bellen met 06-46280411. Boulevard Magenta is te vinden in ‘t Sprengenhus aan de Harderwijkerweg 23-25 in Laag-Soeren.

www.boulevardmagenta.nl

Lees ook

Dierens Mannenkoor legt krans

RHEDEN – Ondanks de kou en striemende regen hebben voorzitter Adri Schellevis en penningmeester Cees …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.