Home / Brummen-Regiobode / Op zoek naar verkoeling in het water

Op zoek naar verkoeling in het water

BRUMMEN – Nederland kampt met een hittegolf. Terwijl de meeste mensen wel kunnen genieten van een lekker zonnetje en een temperatuur waarbij de korte broek aankan, is het menigeen nu toch écht te warm. Temperaturen ver boven de 30 graden nodigen niet uit tot activiteit en veel mensen zochten dit weekend dan ook hun heil bij de ventilator. Anderen zochten verkoeling aan het water, zoals hier bij het Gat van Cortenover bij Brummen. Er werd lekker gezwommen en gespeeld. Erg druk was het echter niet. De felle zon hield mensen thuis. Nederland vond het dit weekend toch echt te warm …

Foto: Han Uenk

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.