Home / Doesburg-Regiobode / Online Walk&Talk

Online Walk&Talk

REGIO – Donderdag 27 augustus is er tussen 10.00 en 11.30 uur weer een online Walk&Talk voor werkzoekenden. Deze digitale bijeenkomst wordt, op initiatief van de bibliotheek, verzorgd door Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids. Het thema is dit keer Werken met LinkedIn. Deelname is kosteloos en vrijblijvend. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 26 augustus via de agenda op www.bibliotheekwestachterhoek.nl. Wie zich inschrijft ontvangt een dag voor de bijeenkomst de aanmeldgegevens via e-mail.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.