Home / Rheden-Regiobode / Odayin Trio bij Jansen & de Feijter

Odayin Trio bij Jansen & de Feijter

VELP – Het Odayin Trio speelt woensdag 26 augustus In de tuin van boekhandel Jansen & de Feijter in Velp. Het concert begint om 20.00 uur.
Het Odayin trio is opgericht in 2015 door violist Hrayr Ter-Sargsyan, cellist Noam Staal en pianist Hanke Scheffer. Odayin betekent lucht in het Armeens, het geboorteland van de violist. Tijdens dit concert zal het Odayin trio werken van onder ander Beethoven en Brahms ten gehore brengen. Hanke Scheffer trad al eerder solo op in de serie tuinconcerten van de Velpse boekhandel.
De entree tot het concert kost 20 euro, inclusief een hapje en drankje. Er is geen pauze of nazit. Vooraf reserveren is verplicht, dit kan via info@eenpassievoorboeken.nl. Er is plaats voor maximaal dertig personen en bij slecht weer wordt het concert geannuleerd.

Lees ook

Clubkampioenen van RTC de Laak

RHEDEN – Op sportpark De Laak in Rheden zijn de afgelopen weken twee tennistoernooien gespeeld. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.