Home / Brummen-Regiobode / Muziek op schoot begint weer

Muziek op schoot begint weer

EERBEEK/BRUMMEN – Vanaf vrijdag 4 september start de workshop Muziek op schoot weer in de Bibliotheek in Brummen en ook in de Bibliotheek Eerbeek de week erna. Natuurlijk wordt rekening gehouden met de coronavoorschriften, zodat iedereen veilig en vertrouwd mee kan doen. Muziek op schoot is leuk en leerzaam. Baby’s genieten van praten, zingen, rustige bewegingen en mooie muziek.
Wanneer kinderen plezier beleven aan muziek komt de muzikaliteit op een natuurlijke manier tot ontplooiing. Bovendien komt een goede muzikale ontwikkeling onder andere luister- en concentratievermogen, emotionele en sociale ontwikkeling en zintuiglijke en verstandelijke ontwikkeling ten goede.
De workshop is gratis en duurt ongeveer 1 uur. Iedereen met kinderen van 0 tot 4 jaar is van harte welkom.
De workshop is in Bibliotheek Brummen op vrijdag 4 september van 10.00 uur tot 11.00 uur en in Bibliotheek Eerbeek op donderdag 10 september van 15.30 uur tot 16.30 uur. Deelname aan de workshop is gratis, vooraf aanmelden kan via de agenda op de website. Deelname is beperkt.

Lees ook

Bewoners welkom op digitale startavond Klompenpad Empe en Tonden

EMPE/TONDEN – Iedereen die wil meedenken over het ontwikkelen van een nieuw Klompenpad in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.