Home / Doesburg-Regiobode / Lokale ondernemers gezocht voor uitvoering energiebesparende maatregelen

Lokale ondernemers gezocht voor uitvoering energiebesparende maatregelen

DOESBURG -De Liemerse gemeenten Doesburg, Duiven, Westervoort en Zevenaar organiseren in samenwerking met Winst uit je woning vanaf september een grootschalige advies- en inkoopactie van energiebesparende maatregelen voor particuliere woningeigenaren. De gemeenten willen graag lokale uitvoerders en installateurs de mogelijkheid bieden deze werkzaamheden uit te voeren.

Al meer dan negen jaar organiseert Winst uit je woning inkoopacties van energiebesparende maatregelen. Ze hebben ondertussen met meer dan 100 bedrijven samengewerkt. De inkoopacties leveren veel werk op voor (lokale) isolatie- en installatiebedrijven. Vorig jaar is via deze inkoopacties meer dan 100.000 m2 isolatie aangebracht en zijn 2,5 procent van alle zonnepanelen op woningen in héél Nederland geplaatst.
Bedrijven op het gebied van woningisolatie, zonnepanelen, isolerend glas en/of warmte-installaties die geïnteresseerd zijn in deelname aan de inkoopactie kunnen zich inschrijven tot en met 31 augustus. Op basis van de beste prijs/kwaliteitsverhouding wordt een uitvoerder gekozen. Daarna horen de bedrijven van Winst uit je woning of zij geselecteerd zijn om mee te doen aan deze inkoopactie.
Aanmelden kan via: www.winstuitjewoning.nl/actie/samenwerken

Lees ook

Doesburgse raad stelt RES 1.0 vast, maar heeft aandachtspunten

DOESBURG – De RES 1.0 voor de regio Arnhem-Nijmegen is onlangs vastgesteld. Hierin geven de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.