Home / Nieuws / Kunst in openluchttheater De Pinkenberg in Rozendaal
.

Kunst in openluchttheater De Pinkenberg in Rozendaal

ROZENDAAL – Elke zondagmiddag is Openluchttheater de Pinkenberg in Rozendaal vrij toegankelijk om een wandeling te maken langs de tientallen beelden die daar door een vijftal kunstenaars zijn geplaatst. Kunstenaars Lambertz, Veld, De Weger, Wilson En Van Middelkoop kozen opmerkelijke en aansprekende kunstwerken die goed passen in het bosachtige park. Zo zwemt er een enorme kwal in de lucht, balanceert een lange gestalte, opgebouwd uit sleuteldrop, op een boomstronk, staan er veertig houten koppen, doemen verborgen beesten op uit grillige takken en doet een enorm insect zich tegoed aan het malse gras.
De expositie is elke zondagmiddag tot en met 23 augustus te zien van 13.00 tot 17.00 uur. Het openluchtmuseum is te vinden aan de Kluizenaarsweg 4, op de grens tussen Velp en Rozendaal. De entree is gratis.

www.dedingenfabriek.nl/nieuws

Lees ook

Briljant paar Waander en Dinie ter Velde legt graag een kaartje

LOENEN – Samen aan de keukentafel een kaartje leggen, meestal een paar keer per dag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.