Home / Doesburg-Regiobode / Koi-karpers om afvaldumping tegen te gaan

Koi-karpers om afvaldumping tegen te gaan

DOESBURG – Kunstenares Rosalie de Graaf, wethouder Birgit van Veldhuizen en de bewoners van de wijk de Ooi in Doesburg hopen dat het nu eindelijk afgelopen is met het dumpen van afval bij het milieuparkje op het Burgemeester Keiserplein. Dinsdag 28 juli werd door middel van weerbestendige folie schilderingen van Rosalie, die werkt onder de naam RoosArt, aangebracht op de containers. Ze maakte meerdere ontwerpen en de buurtbewoners kozen voor afbeeldingen van koi-karpers, die door een medewerker van reclamebedrijf Speer zorgvuldig werden aangebracht. Wethouder van Veldhuizen hoopt dat het mensen stimuleert om hun afval in de container te deponeren in plaats van ernaast en dat grof vuil nu netjes naar het Recycleplein wordt gebracht.

Foto: Linda Peppelman

Lees ook

Eerbeekse kermis in september

EERBEEK – Oranjevereniging Eerbeek heeft goed nieuws. Van 9 tot en met 12 september wordt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.