Home / Brummen-Regiobode / Jongerensoos Spritshz weer open

Jongerensoos Spritshz weer open

LOENEN – De jongerenvereniging Spritshz gaat vtijdag 18 september de deuren weer openen met een aangepast programma. Spritshz gaat dit doen om ook te voldoen aan de anderhalve meter die onderling aangehouden zal moeten worden. Door deze maatregel zullen er komend jaar kleinere feestjes worden georganiseerd. De avonden zullen het concept van de spelletjesavonden krijgen. Voorheen werden de spelletjesavonden altijd de laatste vrijdag van de maand georganiseerd. Spellen zoals een pubquiz, 30 seconds en kaartavonden zullen dus vaker worden gehouden.

Lees ook

Koor Spirit zoekt dirigent

KLARENBEEK – Dirigent Lida Linderhof gaat het Klarenbeekse kerkkoor Spirit verlaten. 25 jaar geleden begon …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.