Home / Doesburg-Regiobode / Inzamelingsactie brillen

Inzamelingsactie brillen

DOESBURG – De Wereldwinkel Doesburg vraagt de inwoners van Doesburg om brillen en zonnebrillen op sterkte in te leveren. Deze brillen worden ingezameld om te doneren aan de oogkliniek in Kep, Cambodja. Deze kliniek richt zich op het voorkomen en behandelen van oog blindheid. Goede oogzorg is in Nederland vanzelfsprekend maar dat is in Cambodja een ander verhaal. Wanneer je niet goed kunt zien heeft dat grote invloed op het (ontbreken van) inkomen en daarmee directe gevolgen voor het welzijn van de bevolking. Inleveren kan bij de winkel aan de Kerkstraat 6.

Lees ook

Digitaal café Doesburg weer van start

DOESBURG – Het Digitaal Café Doesburg gaat maandag 10 mei weer van start. Dit is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.