Home / Nieuws / Gladiolenfestival in Laag-Soeren

Gladiolenfestival in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Het perceel aan de Jut van Breukelerwaardlaan in Laag-Soeren ligt er momenteel kleurrijk bij. De gladiolen die daar worden geteeld, staan in volle bloei en zijn klaar voor een plekje op de vaas. Afgelopen weekend konden bloemenliefhebbers hier hun slag slaan. Wie dat wilde, mocht zelf het veld in om een boeket samen te stellen met de veelgekleurde bloemen. Ook waren er al gemaakte boeketten te koop, gemaakt van verse bloemen uit de zaaituin. Ondanks de warmte kwamen flink wat bezoekers langs in de tuin om een mooi, kleurrijk boeket in huis te halen. Zaterdag 15 en zondag 16 augustus krijgt dit Gladiolenfestival nog een vervolg, bezoekers zijn beide dagen welkom tussen 11.00 en 17.00 uur.

Foto: Han Uenk

www.challagladiolen.nl

Lees ook

Briljant paar Waander en Dinie ter Velde legt graag een kaartje

LOENEN – Samen aan de keukentafel een kaartje leggen, meestal een paar keer per dag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.