Home / Doesburg-Regiobode / Duif in de grille van een auto

Duif in de grille van een auto

DREMPT – Donderdag 13 augustus werd de brandweer van Doesburg opgeroepen voor een dier in nood bij het tankstation in Drempt. Ter plaatse bleek een duif in de grille van een auto terecht te zijn gekomen. Meestal overleeft een vogel dit niet, maar deze duif zat monter rond te kijken De dierenambulance had geen mogelijkheid het dier te bevrijden, dus werd de brandweer gebeld. Het klusje was nog niet zo simpel, want een deel van de voorkant van de auto moest worden losgeschroefd om bij de duif te kunnen komen. Nadat dat gelukt was werd de duif overgedragen aan de dierenambulance. Het beestje is in ieder geval de staartveren kwijt, maar leek verder weinig te mankeren. De brandweermensen hebben de voorkant van de auto weer in elkaar gezet.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Bouw nieuw clubgebouw Scouting en Rhevak is gestart

RHEDEN – Scouting Rheden en Stichting Rhevak zijn gestart met de bouw van hun nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.