Home / Rheden-Regiobode / Dag voor vrijwilligers in Dieren

Dag voor vrijwilligers in Dieren

DIEREN – Op zaterdag 7 november is er een dag speciaal voor vrijwilligers met gezelligheid, entertainment en een hapje en drankje. Deze bijeenkomst is om de waardering uit te spreken voor mensen die vrijwilligerswerk doen. Het gebeuren vindt plaats in de Ontmoetingskerk in Dieren. De organisatie, Incluzio Uitvoering Oost vraagt vrijwilligers deze dag vast in hun agenda te zetten. De organisatie verzorgt deze dag in opdracht van en voor vrijwilligers van de gemeenten Rheden en Rozendaal. Meer informatie volgt.

Lees ook

PFC Rheden neemt met ludieke actie afscheid van Zwembad de Dumpel

VELP – Zwemvereniging PFC Rheden heeft op zaterdag 17 juli met een ludieke actie afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.