Home / Rheden-Regiobode / Bijeenkomst Hortus Aquatilis

Bijeenkomst Hortus Aquatilis

DIEREN – De Dierense vivariumvereniging Hortus Aquatilis komt dinsdag 1 september weer bijeen in In Dieren. Hortus Aquatilis houdt zich bezig met vele verschillende aspecten van het houden van een vivarium (een ruimte om dieren in te houden en te laten opgroeien). Er zijn leden met fraaie gezelschapsaquaria, maar ook mensen die een speciaal aquarium hebben en een bepaald visje bestuderen. Tijdens de bijeenkomst van 1 september is er extra aandacht voor het onderdeel ‘hobby’. Sommige leden beschikken over een combinatie van aquarium en terrarium en ook vele vijverbezitters hebben zich aangesloten.
Belangstellenden kunnen vrijblijvend langskomen en kennis komen maken. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

Lees ook

Botsing tussen fietsers

DE STEEG – Op de Van Aldenburglaan in De Steeg heeft woensdagavond 4 augustus rond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.