Home / Doesburg-Regiobode / Aanrijding op Koppeling

Aanrijding op Koppeling

ANGERLO – Een man is vrijdag 7 augustus aan het eind van de ochtend zwaargewond geraakt bij een aanrijding in Angerlo. Hij zat op een snorscooter en werd geschept door een auto. Het ongeluk gebeurde rond 11.45 uur. De automobilist sloeg vanaf de Ganzepoelweg richting De Koppeling, maar zag hierbij de snorscooter op her fietspad over het hoofd. Het slachtoffer is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallendienst van de politie deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto: Persbureau Heitink

Lees ook

Feestelijke opening Klompenpad in Angerlo

ANGERLO – Op zaterdag 5 september vond de feestelijke opening plaats van het nieuwe Klompenpad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.