Home / Doesburg-Regiobode / Zwemmers DWV weer volop in actie

Zwemmers DWV weer volop in actie

DOESBURG – Er kan weer gezwommen worden in zwembad Den Helder in Doesburg. De leden van de Doesburgse Watersport Vereniging (DWV) maken hier dan ook weer dankbaar gebruik van. De eerste waterpolopunten zijn alweer gescoord.

DWV is een actieve zwemvereniging voor jong en oud, waar sport en plezier goed met elkaar samengaan. De club is opgericht in 1931 en leeft door de vrijwilligers. Dat was ook te zien tijdens de afgelopen maanden. Er kon dan wel niet worden gezwommen, maar een groep enthousiaste vrijwilligers van DWV heeft de tijd gebruikt om de sportkantine van Den Helder op te knappen. Er is geschilderd en de balie is helemaal vernieuwd.

DWV maakt gebruik van zwembad Den Helder in Doesburg, waar iedereen terecht kan voor het (ABC) diplomazwemmen, wedstrijdzwemmen, waterpolo en masterzwemmen. Inmiddels zijn de trainingen weer hervat, hetzij in aangepaste vorm.
De maatregelen en protocollen die voor de horeca gelden, worden ook in de kantine van het zwembad toegepast. Zo kan er na het sporten een drankje worden gehaald aan de bar, maar dit moet buiten, op het terras van het zwembad, worden genuttigd.

Nieuwe leden kunnen gratis vier keer meetrainen op één van de zwemonderdelen. Ook vrijwilligers binnen de vereniging zijn meer dan welkom. Meer informatie is te vinden op www.dwv-doesburg.nl of de facebookpagina DWV-Doesburg.

Lees ook

Bewoners Beverode genieten van optreden Diva Dichtbij

DIEREN – De bewoners van Beverode in Dieren, één van de zorglocaties van Attent Zorg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.