Home / Nieuws / Zomerzaterdagen in hartje Velp

Zomerzaterdagen in hartje Velp

VELP – Nu de Velleper Donderdagen niet door kunnen gaan, hebben de ondernemers van Velp met de Zomerzaterdagen een mooi alternatief gevonden. Met leuke activiteiten, aanbiedingen, traktaties en optredens willen zij laten zien dat winkelen in hartje Velp weer leuk en gezellig is, na de moeilijke coronatijd, waarin de meeste mensen de winkels liever ontweken. De ondernemers willen er weer wat van maken, hun klanten welkom heten en hen bedanken voor hun klandizie. Op de Overtuin staat elke zaterdag een prijzenrad, waar iedereen die iets koopt een slinger aan mag geven om zo kans te maken op mooie prijzen. Ook voor kinderen is er elke week iets leuks te doen. Deze Zomerzaterdagen vinden nog plaats tot eind augustus.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Dorpskerk Rheden open

RHEDEN – Tijdens de zomermaanden is de Dorpskerk in Rheden elke zaterdag van 11.00 tot …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.