Home / Rheden-Regiobode / Workshop Yoga Nidra

Workshop Yoga Nidra

ELLECOM – Yogadocent en spiritueel coach Yoganand Gerritsen geeft zondag 5 juli een eendaagse workshop Yoga Nidra in Ananda Yoga Centrum in Ellecom. In deze workshop leren de deelnemers een krachtige methode om volledig bewust te leren ontspannen. Bij het beoefenen van Yoga Nidra lijkt het alsof men slaapt, maar het bewustzijn functioneert op een dieper niveau. Yoga Nidra geeft naast een diepe ontspanning handreikingen om op eenvoudige manier oude conditioneringen en aannames op een liefdevolle wijze te veranderen en/of op te ruimen. Yoga Nidra is door iedereen te beoefenen, ook kinderen reageren er volgens Yoganand heel goed op.

Tel. 0313-414893
anandayogacentrum.nl

Lees ook

Online ouderavond: opvoeden in de digitale wereld

DIEREN – De mediacoaches van de Bibliotheek Veluwezoom op maandag 10 en dinsdag 11 mei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.