Home / Rheden-Regiobode / Werken op De Pinkel

Werken op De Pinkel

RHEDEN – Doordat de werkzaamheden op begraafplaats de Pinkel een tijd hebben stilgelegen, heeft Rheejes Praote besloten om voorlopig elke 14 dagen op maandag op de begraafplaats te werken. Er is genoeg werk te doen. De aardbeien, klimop en bramen moeten van de graven verwijderd worden. Ook moet het gras worden gemaaid. Maandag 27 juli wordt er weer gewerkt. Er wordt om 9.00 uur gestart. Om 10.00 uur is het tijd voor koffie, uiteraard op 1,5 meter afstand.

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.