Home / Rheden-Regiobode / Werken op de Pinkel

Werken op de Pinkel

RHEDEN – De vrijwilligers van Rheejes Proate gaan maandag 13 juli weer aan de slag op begraafplaats de Pinkel. Met medewerking van Omroep Gelderland is een grote dode den zonder schade geveld. Deze kan in dus niet meer op de oude graven vallen. De werkers gaan ondertussen gewoon door met het maaien van gras en het opschonen van de oude graven. De beukenhaag aan de ingangsweg is gesnoeid, maar toch is er nog genoeg werk te doen. De ploeg begint maandag 13 juli om 9.00 uur. Voor koffie wordt gezorgd.

Lees ook

Mooie prijzen in kraslotenactie Veelzijdig Velp

VELP – Tot aan de dag voor Kerst geeft een groot aantal winkeliers in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.