Home / Brummen-Regiobode / Wandeling door de Reeënberg

Wandeling door de Reeënberg

LOENEN – Een boswachter van Natuurmonumenten begeleidt zondag 5 juli een ochtendwandeling door natuurgebied de Reeënberg bij Loenen. De start is om 9.30 uur op de parkeerplaats bij de waterval aan de Beekbergerweg, de wandeling duurt ongeveer twee uur. De tocht voert over de stuwwallen van de Veluwe, een heuvelachtig landschap met stuifzand, heide en bos, waar onder andere edelherten, wilde zwijnen en roofvogels wonen.
Er kunnen maximaal 16 mensen mee op deze excursie. Vooraf aanmelden is verplicht. Een kaartje kopen kan via www.natuurmonumenten.nl/reeenberg-loenen. De wandeling is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Honden mogen niet mee. Onderweg wordt onderling 1,5 meter afstand gehouden.

Lees ook

Ontmoetingen voor mensen met NAH van start in Eerbeek

EERBEEK – Mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) kunnen elkaar vanaf 19 mei ontmoeten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.