Home / Doesburg-Regiobode / Uitverkoop bij Naaiatelier

Uitverkoop bij Naaiatelier

DOESBURG – Het Naaiatelier voor anderstaligen in Doesburg houdt op woensdag 5 augustus uitverkoop in het historische pand aan de Ooipoortstraat 41 in Doesburg. Van 14.00 tot 16.00 uur is een ieder welkom om materialen en stoffen te kopen. Ook zijn er handgemaakte mondkapjes, kussens en vlaggenslingers te koop. Op 12, 19 en 26 augustus is er ook uitverkoop. Meer informatie is verkrijgbaar via antoinette.hovingh@gmail.com.

Lees ook

Digitaal café Doesburg weer van start

DOESBURG – Het Digitaal Café Doesburg gaat maandag 10 mei weer van start. Dit is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.