Home / Brummen-Regiobode / Trouwe zangers BMK in het zonnetje gezet
.

Trouwe zangers BMK in het zonnetje gezet

BRUMMEN – Na afloop van de vierde boekenmarkt op zaterdag 11 juli zijn vier leden van het Brummense Mannenkoor in het zonnetje gezet. Op het terras van ‘t Kromhout werden zij gehuldigd voor hun langdurig lidmaatschap van het koor.

Jan Buwalda zingt al 25 jaar bij het Brummens Mannenkoor. Henk Gieling, Henk Jansen en Gerrit Jan ter Horst zijn al 10 jaar lid. De jubilarissen ontvingen uit handen van voorzitter Jan Martens de oorkonde en bijbehorende BMK-speld. Jan Buwalda ontving bovendien de KNZV-medaille met de bijbehorende oorkonde.
De huldiging maakte deel uit van de afsluiting van een bijzonder zangseizoen, waar bij vanaf 10 maart niet meer met elkaar werd gezongen en een aantal concerten geen doorgang kon vinden. Zo kon ook het slotconcert op het Marktplein niet doorgaan, dat anders op deze zaterdag 11 juli de afsluiting van het zangseizoen zou zijn geweest.
Het BMK blijft wel actief de komende zomerperiode. Elke zaterdag tot en met 22 augustus staan de zangers met een aantal boekenkramen op de zaterdagmarkt in Brummen. De mannen hopen op 25 augustus met het nieuwe concertjaar te kunnen starten.

Foto: De jubilarissen van het BMK, vnlr: Henk Jansen, Jan Buwalda, Henk Gieling en Gerrit-Jan ter Horst

Lees ook

Schietpartij in Velp blijkt confetti

VELP – De politie is zaterdagmiddag 25 september groots uitgerukt na een melding van een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.