Home / Brummen-Regiobode / Traumaheli in actie in Eerbeek
Gerrit van de Pol - .

Traumaheli in actie in Eerbeek

EERBEEK – Op de kruising Horsterdijk met de Lombokweg in Eerbeek heeft vrijdagochtend 3 juli een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een auto botste rond 11.45 uur met een flink vaart tegen een boom. De hulpdiensten werden gewaarschuwd en er kwamen al snel meerdere ambulances en politiewagens. Ook de traumahelikopter rukte uit. Hoe het ongeval is gebeurd, is nog niet duidelijk. Het lijkt erop dat de auto uit de bocht is gevlogen, de weg is enige tijd afgesloten geweest voor sporenonderzoek. Later kwam het bericht dat één van de inzittenden, een 86-jarige man uit Eerbeek, het ongeval niet heeft overleefd.

Foto: Gerrit van de Pol

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.