Home / Brummen-Regiobode / Tekenworkshop op Hoge Veluwe

Tekenworkshop op Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Beeldend kunstenaar Ingrid van Aert begeleidt vrijdag 24 juli tussen 10.30 en 13.00 uur een workshop tekenen in Nationaal Park de Hoge Veluwe. Ze laat de deelnemers open staan voor wat zij zien en gaan daarna aan de slag met oefeningen. Voor materialen en benodigdheden wordt gezorgd. Bij regen wordt uitgeweken naar een beschutte plek. Er kunnen maximaal 10 mensen meedoen, zowel beginners als gevorderden. Reserveren kan via www.hogeveluwe.nl.

Lees ook

Eerbeekse kermis in september

EERBEEK – Oranjevereniging Eerbeek heeft goed nieuws. Van 9 tot en met 12 september wordt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.