Home / Doesburg-Regiobode / Ruimte te huur in het Kunstlab Doesburg

Ruimte te huur in het Kunstlab Doesburg

DOESBURG – De vereniging Het Kunstlab Doesburg is per 1 maart verhuisd naar de Ooipoortstraat 21 in Doesburg. De verenging beschikt over een mooie ruimte waar de leden hun kunstwerken tentoon kunnen stellen en waar bezoekers deze kunnen bekijken en kopen. Daarnaast biedt het Kunstlab de mogelijkheid aan groepjes, kunstenaars of wie dan ook om ruimte te huren, bijvoorbeeld voor allerlei handvaardige bezigheden. Mensen die daar interesse in hebben, kunnen zich melden bij de balie in de winkel aan de Ooipoortstraat 21 in Doesburg.

Lees ook

Digitaal café Doesburg weer van start

DOESBURG – Het Digitaal Café Doesburg gaat maandag 10 mei weer van start. Dit is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.