Home / Brummen-Regiobode / Rotary Eerbeek-Zutphen schenkt cadeaubon aan mantelzorgers

Rotary Eerbeek-Zutphen schenkt cadeaubon aan mantelzorgers

GEM. BRUMMEN – Wie goed doet, goed ontmoet. Deze tekst staat op de cadeaubon van 10 euro die alle geregistreerde mantelzorgers in de gemeente Brummen onlangs hebben ontvangen van Rotary Eerbeek-Zutphen.

De Rotary Eerbeek-Zutphen draagt mantelzorgers een warm hart toe en wil met deze cadeaubon een blijk van waardering geven voor al het liefdevolle werk dat zij doen. Door het coronavirus zijn de afgelopen maanden voor veel mantelzorgers extra zwaar geweest. Zij konden hun dierbaren soms niet meer ontmoeten, omdat zij in een verpleeghuis verbleven, waar geen bezoek werd toegestaan. Andere mantelzorgers hebben juist ‘overuren’ moeten draaien, omdat dagbesteding minder werd, of juist kwam te vervallen, waardoor de mantelzorg juist extra ingezet moest worden.

Rotary Eerbeek-Zutphen, Ondernemersvereniging Brummen, Ondernemersvereniging Eerbeek en Knooppunt Mantelzorg hebben in een mooie samenwerking ervoor gezorgd dat deze mantelzorgers een cadeaubon ontvangen, zodat zij voor zichzelf bijvoorbeeld eens een bosje bloemen of een lekker doos bonbons kunnen kopen. De cadeaubon kan ingewisseld worden bij een deelnemende winkelier die is aangesloten bij de ondernemersvereniging Brummen of Eerbeek.

Lees ook

Informatie Punt Digitale Overheid in bibliotheken Eerbeek en Brummen

BRUMMEN / EERBEEK – Inwoners van de gemeente Brummen kunnen met al hun vragen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.