Home / Brummen-Regiobode / Rondleidingen Ter Horst starten 1 september

Rondleidingen Ter Horst starten 1 september

LOENEN – De stichting Wijnand Hacfort moet noodgedwongen wachten tot 1 september met het verzorgen van rondleidingen in en om kasteel Ter Horst in Loenen. Er blijkt al veel vraag te zijn om mee te doen aan de veelzijdige en interessante excursie van dit oude kasteel, maar het mag (nog) niet. Op donderdag 3 september is weer de eerste rondleiding, deze start om 14.00 uur vanaf het voorplein bij het kasteel. Daarna zijn er tot 31 oktober wekelijks ook rondleidingen op maandag om 10.30 uur en 14.00 uur. Kaarten zijn voor deze wandelingen zijn dan op het plein verkrijgbaar en ook bij hotel De Loenermark en Bistro De Bron in Loenen en Boekhandel Hendriks in Eerbeek.

Lees ook

Ontmoetingen voor mensen met NAH van start in Eerbeek

EERBEEK – Mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) kunnen elkaar vanaf 19 mei ontmoeten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.