Home / Rheden-Regiobode / Rhevak gaat toch door

Rhevak gaat toch door

RHEDEN – Het zag er lang naar uit dat kindervakantieweek Rhevak in Rheden dit jaar niet door zou kunnen gaan. Nu de regels wat zijn versoepeld, heeft de organisatie zich echter ingespannen om tóch een Rhevak-week te kunnen organiseren. De bekendmaking op Facebook, op woensdag 1 juli, kreeg veel enthousiaste reacties.
De week ziet er weliswaar allemaal wat anders uit dan normaal, maar van maandag 10 tot en met vrijdag 14 augustus zijn kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud uit Rheden en De Steeg welkom op het veld bij de Kanovijver in Rheden. Het programma is van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur. De week krijgt het thema ‘safari’. De markt op woensdagmiddag en het vuur op vrijdag gaan niet door. Ook komt er dit jaar geen kabelbaan. Ouders en anderen ouder dan 13 jaar mogen het terrein niet op. De vrijwilligers houden 1,5 meter afstand. Maar binnen deze regels kunnen de kinderen lekker komen spelen en hutten bouwen. Kaartjes zijn dit jaar alleen online verkrijgbaar via www.rhevak.nl.

Lees ook

Tuin van Sjef open

VELP – De Tuin van Sjef in Velp is zondag 25 september weer open. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.