Home / Rheden-Regiobode / PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN / ROZENDAAL – Met ingang van maandag 13 juli gaat de PlusBus Rheden/Rozendaal zijn diensten weer uitbreiden. De ritten waren al hervat sinds 15 juni, maar wel met beperkingen. Deze beperkingen worden nu opgeheven en dat betekent dat er, zoals gebruikelijk, weer ritten kunnen worden besteld. Ook rolstoelritten zijn weer mogelijk.
Het is nog wel zo dat er voorlopig alleen met de bussen wordt gereden om de afstand te kunnen waarborgen. Van de passagiers wordt verwacht dat zij een mondkapje bij zich hebben en dit dragen tijdens het in- en uitstappen. De ritten kunnen zoals gebruikelijk, tot uiterlijk één dag van tevoren, via het formulier op de website worden aangevraagd of via tel. 026-3707071, van maandag t/m vrijdag tussen 9.30 uur en 11.30 uur.

Lees ook

Steunouders gezocht in regio Rheden en Rozendaal

GEM. RHEDEN / ROZENDAAL – Incluzio Rheden is op zoek naar vrijwillige steunouder(s) die een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.