Home / Rheden-Regiobode / Oogstmarkt in De Steeg

Oogstmarkt in De Steeg

DE STEEG – Vanaf zaterdag 4 juli wordt er in De Steeg elke week een oogstmarktje gehouden. Enthousiaste telers van groente en fruit bieden hun zelfverbouwde oogst aan tegen een redelijke prijs. Ook is er honing, jam en sap te koop. De markt is elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur op het Amaliaplein tegenover de kerk. Verkopers kunnen zich aanmelden bij Els Brandsen, tel. 06-43895088. Kopers wordt geadviseerd kleingeld mee te nemen.

Lees ook

Kasteel en park Rosendael hoopt in mei te openen

ROZENDAAL – Maandenlang zijn kasteel en park Rosendael gesloten geweest voor publiek, maar nu is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.