Home / Brummen-Regiobode / Mindfulness stiltedag

Mindfulness stiltedag

HALL – Mindfulnesstrainer Jantine Peters begeleidt zaterdag 25 juli tussen 10.00 en 16.00 uur een mindfulnessdag in en om natuurboerderij de Mhene aan de Lendeweg 4a in Hall. Deelnemers doen diverse oefeningen, waarmee zij aandacht en opmerkzaamheid trainen. Dit geeft rust en ruimte en werkt stressverlagend. Bij mooi weer vindt de dag zoveel mogelijk buiten plaats. Tussen de middag kan men genieten van een vegetarische lunch. De dag verloopt voor een groot deel in stilte. Om binnen de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen, is de groepsgrootte beperkt tot zeven deelnemers. Neem voor meer informatie en opgave contact op met Jantine Peters, tel. 06-17369599 of www.aandachtgeeftjekracht.nl.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.