Home / Brummen-Regiobode / Mindfulness in Hall weer van start

Mindfulness in Hall weer van start

HALL – Mindfulnesstrainer Jantine Peters start vanaf 1 juli weer met groepsbijeenkomsten. Doordat ze werkt met kleine groepen tot maximaal acht personen, kan in haar cursusruimte 1,5 meter afstand worden gewaarborgd. Bij geschikt zomerweer kunnen veel activiteiten buiten plaatsvinden.
Het wekelijkse meditiatie-uurtje start op zondagavond 5 juli, van 19.00 tot 20.00 uur. Op maandagochtend is van 9.00 tot 10.00 uur de zomerse mindfull yogales en op maandagavond 6 juli start de achtweekse mindfulnesstraining. Jantine blijft op de woensdagochtend tussen 10.00 en 10.30 uur een online meditatie aanbieden. Ook worden de komende zomer enkele stiltedagen, -weekenden en -wandelingen georganiseerd.
De cursuruimte van Jantine is gevestigd in natuurboerderij de Mhene aan de Lendeweg 4a in het buitengebied van Hall.

www.aandachtgeeftjekracht.nl
Tel. 06-17 369 599

Lees ook

Ontmoetingen voor mensen met NAH van start in Eerbeek

EERBEEK – Mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) kunnen elkaar vanaf 19 mei ontmoeten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.