Home / Brummen-Regiobode / Media-inloop in Bibliotheek Brummen

Media-inloop in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Vanaf donderdag 9 juli is het weer mogelijk om voor de media-inloop naar de bibliotheek in Brummen te komen. Dit kan gewoon weer wekelijks zonder afspraak. In de bibliotheek wordt gebruik gemaakt van kuch-schermen. Hierdoor is het mogelijk bezoekers veilig en verantwoord te helpen bij vragen over de computer, laptop, smartphone of e-reader en op afstand de problemen op te lossen. De media inloop is wekelijks op donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Bibliotheek Brummen.

Lees ook

The Armed Man naar januari

BRUMMEN – Het is bijna twee jaar na de oorspronkelijk geplande uitvoering, maar op zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.