Home / Brummen-Regiobode / Laatste vergadering raad Brummen

Laatste vergadering raad Brummen

GEM. BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen vergadert donderdag 2 juli voor het laatst voor het zomerreces. Naar verwachting wordt dan Cathy Sjerps benoemd tot wethouder. Zij is donderdag 25 juni voorgedragen. Omdat er wettelijk niet digitaal mag worden gestemd over het benoemen van een wethouder, krijgen alle raadsleden de mogelijkheid om de stembrieven persoonlijk in te leveren op het gemeentehuis. Bij een positieve besluitvorming volgt donderdag haar officiële beëdiging.
Ook wordt deze avond Ronald Boerefijn voorgedragen als raadslid voor het CDA. Hij volgt Erwin te Bokkel op. Daarnaast wordt afscheid genomen van griffier Marja Nengerman, die met pensioen gaan. Haar opvolger Diede Balduk neemt het stokje officieel over per 1 september.
De vergadering is live te volgen via www.brummen.nl en via het televisiekanaal van RTV Veluwezoom.

Lees ook

Ontmoetingen voor mensen met NAH van start in Eerbeek

EERBEEK – Mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) kunnen elkaar vanaf 19 mei ontmoeten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.