Home / Brummen-Regiobode / Kunst in Loenen in afgeslankte vorm

Kunst in Loenen in afgeslankte vorm

LOENEN – De Open Atelierdagen Kunst in Loenen moesten dit jaar helaas worden afgelast. Het is wel gelukt om de kunstroute in afgeslankte vorm door te laten gaan. Dit gebeurt op zaterdag 4 en zondag 5 juli.

Helaas hebben niet alle deelnemers genoeg ruimte om de anderhalve meter afstand te kunnen waarborgen, maar degenen die dat wél kunnen, maken er dan ook iets moois van.
In beeldentuin Bany aan de Beekbergerweg 21 zijn niet alleen de beelden van Bas Nijssen en Nienke Langebeek te zien, maar ook van veel andere, voornamelijk Afrikaanse kunstenaars. Mieke Diekmann laat haar schilderijen en bronzen beelden zien in Galerie Beeldentuin ‘t Arthuus aan de Eerbeekseweg 13a. Herold Boertjens toont zijn schilderijen, Jolanda van Hattum haar schilderijen en stenen beelden en Lilli Cohen haar werk in brons. Deze locaties zijn elk weekend geopend.
Speciaal voor deze kunstroute stelt Annelies Koeleman haar atelier aan het Hameinde 13c open, ze laat diverse kunstvormen zien. Ook de werkplaats van houtsnijder Peter Wansing aan de Loenerdrift 132 is geopend. De diverse locaties zijn toegankelijk op zaterdag 4 en zondag 5 juli tussen 12.00 en 17.00 uur.
De volgende Open Atelierdagen Loenen zijn op 3 en 4 juli 2021.

Lees ook

Ontmoetingen voor mensen met NAH van start in Eerbeek

EERBEEK – Mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) kunnen elkaar vanaf 19 mei ontmoeten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.