Home / Brummen-Regiobode / Kiboe Eerbeek weer open voor publiek

Kiboe Eerbeek weer open voor publiek

EERBEEK – Na een maandenlange sluiting zijn bezoekers sinds afgelopen weekend weer welkom op kinderboerderij de Kiboe in Eerbeek. Nog niet veel mensen zijn hiervan op de hoogte, het is nog rustig, maar deze jongeman bracht zondag meteen een bezoekje. Omdat hij de eerste was mocht hij, speciaal voor de foto, voor één keer met de medewerkers mee de wei in en de geitjes wat lekker hooi voeren.
Er is de afgelopen tijd hard gewerkt op de Kiboe. De boerderij is omgetoverd tot een gezellige ruimte voor dagbesteding van Buytenplaats Zigtrijk. Het is de bedoeling dat er de komende tijd meer activiteiten worden georganiseerd op de Kiboe.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Koor Spirit zoekt dirigent

KLARENBEEK – Dirigent Lida Linderhof gaat het Klarenbeekse kerkkoor Spirit verlaten. 25 jaar geleden begon …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.