Home / Brummen-Regiobode / Kennismaken met IKC Hei & Bos

Kennismaken met IKC Hei & Bos

HOENDERLOO – Peuters en kleuters uit Hoenderloo en omgeving kunnen zaterdag 4 juli naar een spannend natuurverhaal komen luisteren op IKC Hei & Bos in Hoenderloo. Ouders en kinderen kunnen deze ochtend kennismaken met het kindcentrum.

Boswachters Helen en Esther lezen voor om 10.30 en 11.00 uur. Daarnaast zijn er allerlei leuke activiteiten te doen. Zo zijn er Oudhollandse spelletjes, zoals zaklopen en blikgooien. In het speellokaal van het schoolgebouw is een klim- en klauterparcours uitgezet. Ouders kunnen een kijkje nemen in de school, een rondleiding krijgen of lekker buiten op een bankje een drankje nuttigen. Iedereen is welkom tussen 10.00 uur en 12.00 uur.

IKC Hei & Bos is een Integraal Kind Centrum met basisonderwijs en opvang (KDV, VSO en BSO) voor kinderen van 0 tot 13 jaar en is open sinds augustus 2018. Meer dan de helft van de leerlingen komt uit Hoenderloo, de anderen komen uit Apeldoorn en omstreken. Het natuuronderwijs is één van de belangrijkste pijlers van het onderwijs. De kinderen leren zelf te onderzoeken. Er wordt veel buiten gewerkt en geleerd, de Hoge Veluwe ligt natuurlijk ‘om de hoek’.

www.heienbos.nl

Lees ook

Ontmoetingen voor mensen met NAH van start in Eerbeek

EERBEEK – Mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) kunnen elkaar vanaf 19 mei ontmoeten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.