Home / Nieuws / Jubilaris bij Sursum Corda

Jubilaris bij Sursum Corda

ELLECOM – De activiteiten van zangkoor Sursum Corda liggen weliswaar stil, de tijd gaat onverminderd door. En dus kwam vanzelf het jubileum van Reinier van Zadelhoff in beeld. Hij was in juni 45 jaar lid van het koor. De tenor is bijna alle repetities en uitvoeringen aanwezig. Hij is oud-voorzitter en in het loop van zijn lidmaatschap bleek dat hij een degelijke klusser is, waar bijna altijd een beroep op kon worden gedaan. Voor optredens moest nogal regelmatig iets zwaar worden verplaatst, zoals de piano, stoelen of een voorziening voor gehandicapten. Reinier van Zadelhoff bedacht een constructie en daar ging het spul heen, opgelost!
Het jubileum ging niet helemaal in stilte voorbij. De voorzitter van het koor bracht Reinier en zijn vrouw Jannie een mooi boeket.

Lees ook

Steunouders gezocht in regio Rheden en Rozendaal

GEM. RHEDEN / ROZENDAAL – Incluzio Rheden is op zoek naar vrijwillige steunouder(s) die een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.