Home / Nieuws / Jeugd VVO bereidt zich voor op volgend seizoen

Jeugd VVO bereidt zich voor op volgend seizoen

VELP – De jeugd van de Velpse voetbalvereniging VVO is al druk bezig met de voorbereidingen voor het komend seizoen. De afgelopen weken is er gewerkt aan de indeling van de nieuwe teams.

Alle jeugdteams van VVO hebben de laatste tijd al getraind in de samenstelling van het volgend seizoen. Tijdens deze trainingen wordt er gekeken welke spelers straks met elkaar gaan voetballen. Naarmate de kinderen ouder worden, gaat het aantal spelers in het veld omhoog. Daarom is het nodig om teams bij elkaar te voegen. Dat werd de afgelopen weken al gedaan, zo leren de kinderen elkaar meteen goed kennen voor het komend seizoen. Ook heeft een aantal nieuwe leden al kunnen kennismaken met de club en de andere spelers van hun team. Sommige teams maakten kennis met nieuwe regels. De ingooi en buitenspelregel zijn nieuw voor de JO-13.
De zogenoemde indelingstrainingen zijn druk bezocht en iedereen heeft laten zien wat hij of zij kan. De club houdt er bij de indeling zeker rekening mee dat vriendjes bij elkaar in een team komen. “We spelen natuurlijk voetbal omdat het de leukste sport is die er is voor deze jongens en meisjes.”
De jongste jeugd tot 12 jaar traint tot de zomervakantie op dinsdag vanaf 17.30 uur. Iedereen is welkom om kennis te komen maken.

Lees ook

Steunouders gezocht in regio Rheden en Rozendaal

GEM. RHEDEN / ROZENDAAL – Incluzio Rheden is op zoek naar vrijwillige steunouder(s) die een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.