Home / Rheden-Regiobode / Inloophuis Dieren zoekt versterking

Inloophuis Dieren zoekt versterking

DIEREN – Inloophuis Dieren is op zoek naar vrijwilligers. Met een groter team, zouden weer meer activiteiten opgepakt kunnen worden.

Langzaam maar zeker hervat het Inloophuis Dieren haar activiteiten, na een periode gesloten te zijn geweest vanwege het coronavirus. Er zijn de nodige maatregelen getroffen waardoor de activiteiten op een verantwoorde manier plaats kunnen vinden. Momenteel is er op drie ochtenden in de week Inloop en zijn een paar activiteiten weer gestart.
Graag zou het Inloophuis het aanbod weer verder willen uitbreiden. Momenteel lukt dat nog niet, onder andere vanwege een tekort an vrijwilligers. Een groot deel van de huidige vrijwilligers is al wat ouder, valt in de risicogroep of heeft iemand in de directe omgeving die hieronder valt en is daarom nog niet inzetbaar.
Daarom is het Inloophuis op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de Inloop en bij de activiteiten. Bij de inloop gaat het om het verzorgen van koffie en thee, contact leggen met de bezoekers en licht huishoudelijke werkzaamheden, zoals de afwas en het schoonnaken van de huiskamer. Voor de activiteiten zijn gastvrouwen en gastheren nodig en mensen die het leuk vinden om een activiteit voor te bereiden en aan te bieden.
Belangstellenden kunnen contact opnemen via info@inloophuisdieren.nl.

Lees ook

Steunouders gezocht in regio Rheden en Rozendaal

GEM. RHEDEN / ROZENDAAL – Incluzio Rheden is op zoek naar vrijwillige steunouder(s) die een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.