Home / Brummen-Regiobode / Gratis foto voor mantelzorgers

Gratis foto voor mantelzorgers

GEM. BRUMMEN – Het duurt nog even, maar het Knooppunt Mantelzorg in de gemeente Brummen is al bezig met de voorbereidingen voor de Dag van de Mantelzorg op 10 november. Op deze dag wil het Knooppunt mantelzorgers uit de gemeente op een ludieke wijze in beeld brengen.

Mantelzorgers van 25 jaar en ouder die zorgen voor een inwoner van de gemeente Brummen krijgen een persoonlijk cadeau aangeboden. Gemeente Brummen, Knooppunt Mantelzorg en Fotostudio Lifetime uit Brummen hebben de handen ineengeslagen om de mantelzorgers in onze gemeente iets moois aan te kunnen bieden. In deze tijden van corona willen zij graag een veilige en persoonlijke blijk van waardering aanbieden.

Mantelzorgers krijgen de kans om van iets wat hen dierbaar is een persoonlijke foto te krijgen. Dat kan hun partner of gezin zijn, maar ook hun huisdier of een dierbaar plekje in huis of tuin. De foto kan thuis gemaakt worden of op een locatie in de gemeente Brummen of in Fotostudio Lifetime. Per adres wordt één foto gemaakt.
Het is de bedoeling dat van de foto’s – na toestemming van de mantelzorger – een collage wordt gemaakt, die op 10 november wordt onthuld in het gemeentehuis.
Mantelzorgers die ook graag een mooie foto willen, kunnen contact opnemen met Susanne Thijsen van Stichting Welzijn Brummen via tel. 0575-561988 of s.thijsen@welzijnbrummen.nl. Aanmelden kan in de hele maand juli, de foto’s worden gemaakt tussen 1 juli en 15 oktober. Mantelzorgers die nog niet zijn ingeschreven bij het Knooppunt Mantelzorg gaan met hun aanmelding akkoord met inschrijving.
.
Knooppunt Mantelzorg Brummen is onderdeel van Stichting Welzijn Brummen. Mantelzorgconsumenten zijn Ellen Lammersen en Karin van Aalst. Zij zijn bereikbaar via mantelzorg@welzijnbrummen.nl of tel. 0575 – 561988.

Lees ook

Koor Spirit zoekt dirigent

KLARENBEEK – Dirigent Lida Linderhof gaat het Klarenbeekse kerkkoor Spirit verlaten. 25 jaar geleden begon …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.