Home / Nieuws / Gewelddadig treffen in Thorbeckestraat

Gewelddadig treffen in Thorbeckestraat

DIEREN – In de vroege ochtend van zondag 12 juli is er een gewelddadig incident voorgevallen in een woning aan de Thorbeckestraat in Dieren. De politie werd rond 5.15 uur gealarmeerd. Het slachtoffer is een 48-jarige man. Hij raakte gewond aan zijn hoofd en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie vermoedt dat het slachtoffer en de dader elkaar kennen en doet onderzoek naar de aanleiding van het incident. Op Facebook doet de politie een oproep: “Heeft u zondagmorgen rond 5 uur iets opvallends gezien aan de Thorbeckestraat in Dieren? Neem dan contact met ons op via 0900-8844.”

Foto: Melvin / Persbureau Heitink

Lees ook

Brand in brievenbus in Brummen

BRUMMEN – In de nacht van zaterdag op zondag gingen de piepers van brandweer Brummen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.