Home / Doesburg-Regiobode / Gaslek op Broekhuizen

Gaslek op Broekhuizen

DOESBURG – Vrijdagmiddag 10 juli om 13.46 uur werd de brandweer opgeroepen voor een gaslek op Broekhuizen in Doesburg. Ter plaatse bleek dat bij werkzaamheden onder de vloer de per ongeluk de gasleiding was geraakt. Aangezien dit voor de meter was, kon deze ook niet afgesloten worden. Hierop is Liander gewaarschuwd en die kwam om de leiding te repareren. De brandweer is nog gebleven totdat dit geregeld was, voor als er zich toch nog een calamiteit zou voordoen. Gelukkig was dat niet het geval.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Lekker voetballen bij SC EDS

ELLECOM – Zondag 22 november werd er heerlijk gevoetbald bij SC EDS, de club in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.