Home / Brummen-Regiobode / Franse chansons bij Vroolijke Frans

Franse chansons bij Vroolijke Frans

BRUMMEN – Duo Novakoski zorgt zondag 5 juli voor een vrolijke Franse sfeer op het terras van de Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Novakoski bestaat uit de Nederlandse gitarist en componist Marco van Koppenhagen en de Franse zangeres en tekstschrijfster Mademoiselle Vague. Het is een duo dat geïnspireerd is door de liefde, Parijse cafés en de Franse muziekcultuur. Hun muziekstijl is het beste te omschrijven als een mix tussen Franse chanson en folk-pop met een knipoog naar het klassieke Franse repertoire. Met de akoestische bezetting, de poëtische en theatrale teksten van Mademoiselle Vague en de composities van Marco van Koppenhagen geeft Novakoski een eigen invulling aan de moderne ‘chanson Française’.
Dit optreden zou eigenlijk al op 23 juni plaatsvinden, maar is toen geannuleerd vanwege slecht weer. Zondag 5 juli gaat het duo op herkansing, wederom op het terras, dus alleen bij mooi weer. Het optreden begint om 14.30 uur, de toegang is gratis.
www.devroolijkefrans.nl

Lees ook

Bewoners Beverode genieten van optreden Diva Dichtbij

DIEREN – De bewoners van Beverode in Dieren, één van de zorglocaties van Attent Zorg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.