Home / Brummen-Regiobode / Forest Jazz Band brengt Anderhalvemeterblues

Forest Jazz Band brengt Anderhalvemeterblues

DIEREN – De Forest Jazz Band speelt op zondag 12 juli vanaf 14.30 uur op het terras van Grand Café het Hart van Dieren op het Callunaplein. Na een periode van stilte hebben de heren zin om weer muziek te maken. Iedereen is welkom om te komen luisteren, maar bezoekers moeten wel op 1,5 meter afstand van elkaar blijven. Dat is ook de reden dat het optreden buiten plaatsvindt, zo heeft iedereen ruim plek. Bij slecht weer wordt het optreden afgeblazen.

Lees ook

Brand in brievenbus in Brummen

BRUMMEN – In de nacht van zaterdag op zondag gingen de piepers van brandweer Brummen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.